Bio Regulatorer “Behålla Livskvalitet”

“Vi arbetar för att skapa tillgänglighet för alla att leva längre med hälsan i behålla”.

De tillhör en klass para-farmaci – livsmedel som har normaliserande egenskaper. Inte ett läkemedel, Bio Regulatorer bidrar till optimering av funktioner av cellpopulationer som har en relation och därmed normalisering av deras funktion.

Dess sammansättning Bio Regulatorer naturligt ursprung är komplext innehållande proteiner, nukleinsyror, spårämnen, mineraler (koppar, zink, magnesium, mangan, järn, fosfor, kalium, kalcium, natrium bl.a.) Och vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin , retinol, a-tokoferol bl.a.) som visas i assimilerbar form som leder till deras höga näringsvärde och fysiologisk värde.

Dessa ämnen har förmåga att upprätthålla homeostas berörda delar, bland annat i färd med adaptogenic reaktion under stress, fysisk stress, sjukdomar och andra tillstånd i organismen. På grund av optimering av cellulär metabolism när de administreras ökar kroppens motståndskraft mot smittämnen oavsett ursprung, normalt immunförsvar, minskar behovet av endogena proteiner i celler.
Behandling med Bio Regulatorer. Det är viktigt att inte bara leva länge, men att leva med kvalitet och produktivt liv. Du måste balansera din kost, kropp och själ och balansera detta med Bio Regulatorer.

Användning av Bio Regulatorer stödjer immunsystemet och främjar återställandet av reservkapacitet i organismen på grund av deras höga Immun modulator aktivitet.

 

Bio regulatorer för:

Matsmältningssystemet: Svetinorm, Suprefort, Stamakort eller Ovagen, Vesugen, Crystagen

Kärlsystemet: Ventfort, Svetinorm, Vladonix eller Vesugen, Crystagen

Kardiovaskulära systemet: Chelokhart, Ventfort, Svetinorm

Centrala nervsystemet: Cerluten, Ventfort, Svetinorm eller Pinealon, Vesugen, Ovagen

Immunsystemet: Vladonix, Endoluten, Ventfort eller Crystagen, Vesugen, Ovagen

Ben och leder: Sigumir, Ventfort, Vladonix eller Cartalax, Vesugen, Crystagen

Kolhydratmetabolism: Suprefort, Endoluten, Ventfort

Andningsorganen: Chonluten, Crystagen, Vesugen

Lipoproteinmetabolism: Svetinorm, Suprefort, Ventfort

Sköldkörteln: Thyreogen, Ventfort

Ögon: Visoluten, Cerluten, Ventfort

Njurar: Pielotax, Ventfort

Efter strålning och kemoterapi, psyko-emotionell stress och liknande negativa faktorer: Vladonix, Svetinorm, Endoluten eller Vesugen, Ovagen, Chonluten

Bonomarlot Benmärgs Extrakt

Bonomarlot benmärgsextrakt är standardiserad till infödda aminosyraföreningar, även känd som peptider. Naturliga peptider extraheras från benmärgen hos svin och nötkreatur som hålls av danska bönder. Alla djur hålls på ett miljömässigt och djurvänligt sätt. Beroende på den låga molekylvikten av peptiderna kan de lätt passera genom magen via blodet till vävnader och organ, där utan att störa större fysiologiska processer som de överför viktiga biologisk information.Peptides spelar således en subtil men mycket användbar roll som kemiska budbärare.

Den optimala dosen av Bonomarlot benmärgsextrakt varierar per person. För allmän användning ta 2 kapslar per dag under en period av 10 dagar. Upprepa denna cykel en gång per halvår. Vid specifika indikationer kan det finnas behov av en mer intensiv användning. Om så är fallet, ta produkten under en längre period av 30 dagar. Detta är ekvivalent med tre förpackningar. Det är inget problem i att använda olika Peptid bioregulatorer samtidigt. Inga biverkningar

Cerluten hjärnextrakt

Cerluten hjärnextrakt, är rikt på så kallade budbärarmolekyl peptider. Dessa aminosyra föreningar innehåller biologisk information, vilket möjliggör kommunikation mellan vävnader. För detta ändamål, peptider binder till specifika receptorer i cellmembran: en effektiv nyckel-och-lock-system. Eftersom peptidmolekyler är sköra, är det bra att veta att peptiderna i denna produkt har en låg molekylvikt. De passerar genom magtarmen in i blodomloppet snabbt och intakt. Peptiderna som ingår i Cerluten hjärnextrakt härrör från danska svin och nötkreatur som fötts upp under djurvänliga förhållanden.

Cerluten hjärnextrakt: Fördelar

Körtel och organextrakt har använts sedan urminnes tider för att optimera specifika kroppsfunktioner.
Peptider fungera som budbärare i kroppen.
Cerluten hjärnextrakt är säker att använda, unika och patenterade.
Inga biverkningar eller kontraindikationer har associerats med denna hjärnextrakt produkt.
Denna produkt har testats på mikrobiologi, tungmetaller och andra giftiga ämnen.

Chelohart hjärtextrakt

Varje cell i vår kropp innehåller naturlig peptider. De senare är ämnen som består av två eller flera aminosyrakomponenter. De på vederbörligt sätt kända som “biokemiska budbärare”. Deras funktion är kommunikation inom kroppen. En effektiv paketleveransservice, de transportera biologisk information mellan vävnader. De använder vår blodomloppet att nå sitt mål destination, där de binder till specifika cellmembranreceptorer och interagerar med DNA, för att utnyttja biologiska reservern.

Inte en proteinprodukt

Peptider är ofta förväxlas med proteiner, men de är i huvudsak olika föreningar. På grund av deras låga molekylvikt når peptider blodomloppet via magen; proteiner gör inte det. Följande oproblematiskt och snabb absorption spelar peptider en viktig roll i många processer. Dessutom gör de detta utan att störa normala kroppsfunktioner. Peptider har en subtil reglerande funktion men har inte risk för otillbörligt undertrycka eller överstimulera vitala funktioner.

Chelohart hjärtextrakt: Fördelar

Chelohart hjärtextrakt har inga kända biverkningar.
Både råvaror och färdiga produkter är noggrant testade för mikrobiologi, tungmetaller och andra giftiga ämnen.
Peptider i Chelohart hjärtextrakt tar hand om överföringen av biologisk information.

Chitomur urinblåsa extrakt

De naturliga peptiderna i Chitomur urinblåsa extrakt interagerar med vårt DNA, som vissa vitaminer och andra näringsämnen föreningar. Peptider utföra en subtil men mycket användbar uppgift: de är kemiska budbärare i kroppen och se till att biologisk information får överföras från A till B. De gör detta utan att störa andra fysiologiska processer, eftersom de har en strikt reglerande funktion. Peptiderna binder till specifika receptorer i cellmembran, vilket förmedlar information.
Ibland förväxlas de med proteiner, peptider består av endast två aminosyraföreningar. Eftersom de är mindre och har en lägre molekylvikt kan de nå blodomloppet redan via övre mag-tarmkanalen.

Chitomur urinblåsa extrakt: Fördelar

Andra Peptid bioregulator produkter kan användas samtidigt.
Chimotur urinblåsa extrakt spelar en viktig roll i överföringen av biologisk information som sätter naturliga processer i rörelse.
Peptider påverkar inte biologiska processer dramatiskt i kroppen men har exakta och subtila bioreglerande effekter.
Denna produkt har inga kända biverkningar eller kontraindikationer.

Endoluten tallkottkörteln extrakt

Endoluten är tillverkad av djurtallkottkörteln och innehåller en standardiserad mängd av peptider. Dessa naturliga komponenter är fysiologiskt aktiv och är sammansatta av aminosyror. Peptider är också kända som “budbärarmolekyler”. Det är med tanke på deras informationsbärande funktion. Dessa cellspecifika molekyler har en reglerande roll i vår kropp. De överför biologisk information genom att binda till specifika receptorer i cellmembran.

Rekomenderad dos

Den allmänna rekommenderade dosen för Endoluten tallkottkörteln extraktet är 2 kapslar per dag under en period 10 dagar. Detta motsvarar innehållet i ett paket. Om så önskas, kan denna behandling upprepas var 6 månader. Vid specifika indikationer, kan dosen höjas till 3 förpackningar tagna i följd (30 dagar). Tätare cykler är också möjliga; i detta fall ta ett paket en gång var 2 eller 3 månader. Olika produkter av Peptide bioregulator produktlinje kan kombineras och tas samtidigt utan problem.

Endoluten tallkottkörteln extrakt: Fördelar

Endoluten tallkottkörteln extrakt reglerar specifika kroppsprocesser.
Organ och körtlar som används kommer från djur som fötts upp under förhållanden vänliga för både djur och ekosystem.
Molekylerna har den biologiska egenskapen att de snabbt absorberas i blodet.
Peptider är fysiologiskt aktiva i vår kropp.
Utöver mycket specifika budbärare roller påverkas inga biologiska processer av Endoluten.

Glandokort – binjure körtelextract

► Glandokort © – binjure körtelextract
► Säker, unika och patenterade
► Natural körtelextrakt
► Inga biverkningar

Glandokort – binjure körtelextract

Glandokort binjure körtelextrakt innehåller naturliga peptider. Den senare är molekyler härledda från körtlar eller organ och består av två eller flera aminosyraföreningar. Varje cell i vår kropp innehåller peptider som ansvarar för överföring av biologisk information. De gör detta genom att binda till specifika receptorer i cellmembran. Med tanke på deras låga molekylvikt, absorberas naturliga peptider snabbt in i blodet genom magen och på en gång komma till rätt plats, de interagerar med DNA. De kan därmed påverka gener och på så sätt optimera funktionen.

Rekomenderad dos

För allmän användning utan specifika indikationer, ta 2 kapslar dagligen i 10 dagar (en paket). Upprepa denna cykel en gång per halvår. Om behov föreligger, till exempel i fråga om specifika indikationer, kan användning förstärkas. Användning under 30 dagar i följd (3 förpackningar) rekommenderas i dessa fall. Fler cykler är också möjligt, till exempel, en gång var 2 eller 3 månader. Flera produkter av peptiden bioregulator produkten kan användas samtidigt. Resultaten kan variera från person till person.

Glandokort binjuren körtelextrakt: Fördelar

Glandokort binjuren körtelextrakt optimerar specifika kroppsprocesser.
Utvalda peptider förekommer naturligt i livsmedel. Binjurarna används för Glandokort adrenal och kommer från noggrant utvalda danska grisar och nötkreatur som föds upp i djurvänliga miljöer.
Peptiderna når blodomloppet snabbt och är fysiologiskt aktivt.
Enligt professor Khavison har hans produkter har använts av mer än 15 miljoner människor. Inga signifikanta biverkningar eller kontraindikationer har rapporterats.
Den subtila men kraftfull körtel effekt stör inte biologiska processer i kroppen vare sig det gäller stimulering eller undertryckande.
De cellspecifika peptider har en strikt bio-reglerande funktion.

Libidon – Prostata Extrakt

► Libidon © – Prostata Extrakt
► Säker, unika och patenterade
► Natural körtelextrakt
► Inga biverkningar
Libidon prostataextrakt med peptider

Peptider, såsom ingår i Libidon prostataextrakt, återfinns i varje cell i vår kropp. De är molekyler som består av två eller flera aminosyrakomponenter som extraherats från djurkörtlar. Producent Garmonia använder grisar och nötkreatur som föds upp i djurvänliga och naturmiljöer. Peptider smeknamnet “budbärarmolekyler” på grund av deras särskiljande budbärare funktion. De ser till att information lämnas ut på ett effektivt sätt via blodet mellan vävnader. Det är möjligt att ta peptider oralt, eftersom det i motsats till proteiner kan nå blodomloppet genom magen. Med tanke på deras låga molekylvikt, absorberas naturliga peptider snabbt in i blodet genom magen och på en gång komma till rätt plats, de interagerar med DNA. De kan därmed påverka gener och på så sätt optimera funktionen.

Rekomenderad dos

Effekten av peptider kan vara olika för varje individ, varför användarna uppmanas att finjustera dosering till sina egna behov. För allmänt bruk, ta 2 kapslar per dag under 10 dagar. Det räcker att upprepa denna behandling en gång under varje sex månader. Behöver mer? Överväga att antingen öka dosen till 2 kapslar per dag i 30 dagar; annars tar regelbunden cykel var 2 eller 3 månader i stället för varje halvår.

Libidon prostataextrakt: Fördelar

Libidon prostataextrakt består av helt naturliga ingredienser.
De budbärarmolekyler utföra viktiga signalfunktioner i vår kropp.
Peptider hjälpa optimera kroppens funktioner på ett målinriktat sätt.
De nötkreatur och svin som extraktet härrör tas upp i djur- och allmänt miljövänliga sätt.
Libidon prostataextrakt är noggrant testade för mikrobiologi, tungmetaller och andra giftiga ämnen.

Pielotax – Njurextrakt

► Säker, unika och patenterade
► Naturlig körtelextrakt
► Inga biverkningar

Peptider i Pielotax njureextrakt kommer från körtlar av danska grisar och nötkreatur. Dessa tas upp på djur- och ekologi vänliga sätt. Peptider är molekyler bestående av två eller flera aminosyraföreningar som förekommer naturligt i den mänskliga dieten. De fungerar som ett kommunikationsnätverk i våra kroppar och se till att information överförs från A till B. När det gäller arbetsmekanism, är således peptider mycket lik hormoner. Eftersom peptiderna i Pielotax har en låg molekylvikt har de möjlighet att nå blodet redan efter absorption i magen. De har subtila positiva effekter på målvävnaden utan störande av den totala organiska funktionen.

Inga biverkningar eller kontraindikationer

Mer än 15 miljoner människor i världen har använt körtelextrakt produkter. Denna produkt är lämplig för alla personer över 18 år; inga noterbara biverkningar eller kontraindikationer har rapporterats. Som en allmän doseringsrekommendationer, ta ett paket var 6 månad. Detta innebär att ta 2 kapslar per dag under 10 dagar. Det är också möjligt att förlänga den cykel till 30 dagar av två kapslar per dag. Detta är särskilt lämplig för personer med specifika indikationer.

Pielotax njurextrakt: Fördelar

Flera produkter från peptid bioregulator linje kan tas säker samtidigt.
Pielotax njure extrakt är fysiologiskt aktiv.
De cellspecifika peptider har specifika effekter men påverkar inte vitala processer.
Peptider förekommer naturligt i vår kost. Pielotax njurextrakt utvinns från danska gris och nötkreatur under naturliga och djurvänliga förhållanden.
Molekylerna når snabbt blodomloppet och interagerar på en gång med DNA. De kan därmed påverka gener och på så sätt optimera funktionen.

Sigumir broskextrakt

Peptider är molekyler som består av två eller flera aminosyraföreningar. De är närvarande i varje cell i vår kropp. De arbetar faktiskt som hormoner, eftersom de genomför biologisk information och meddelanden från en vävnad till en annan. För detta ändamål fäster dessa molekyler till specifika cellmembranreceptorer. På grund av deras låga molekylvikt når de blodomloppet genom magen. Dessutom är dessa peptider kända för att interagera med vårt DNA. Genom denna genetiska integration stödjer de funktionen i våra körtlar och andra organ.

Lämplig för många människor
Sigumir broskextrakt är säker att använda, men fysiologiskt potenta. Mer än 15 miljoner människor har använt Khavisons extrakt produkter. En standard dosering innebär ett paket som tas under en period av 10 dagar, av 2 kapslar dagligen. För en mer intensiv dosering vid specifika indikationer, ta 2 kapslar per dag under en period av 30 dagar, det vill säga 3 förpackningar tas i följd.

Sigumir broskextrakt: Fördelar

Den första användningen av körtelextrakt går tillbaka till antiken.
Peptider spelar en roll i kommunikationen i hela kroppen och stödjer riktade kroppsfunktioner.
Sigumir broskextrakt är hundra procent naturlig.
De nötkreatur och svin som extraktet tas från lever i naturliga och djurvänliga förhållanden.
Inga biverkningar eller kontraindikationer har förknippats med Sigumir broskextrakt

Stamakort Magextract

Peptider är viktiga molekyler. Egenskapen att de tar hand om kommunikation mellan olika vävnader. Stamakort innehåller höga koncentrationer av peptider, som är sammansatta av två eller flera aminosyror. Denna naturliga produkt är fysiologiskt aktiv medan peptidernas lågmolekylära ger snabb och intakt absorption. Stamakort är tillverkad av magar danska nötkreatur och / eller svin i strikt djurvänliga och miljövänliga förhållanden.

En säker och beprövad effektiv produkt
Efter att körtelextrakt produkten blev kommersiellt tillgängliga blev den snabbt populär i Ryssland. Idag har antalet globala användare överstigit miljoner. Trots en kraftfull naturlig effekt, har betydande biverkningar eller kontraindikationer inte rapporterats. Rekommenderad allmän användning är 2 kapslar per dag under en period av 10 dagar (en cykel). I fall av specifika indikationer eller behovet av en mer uttalad effekt,2 kapslar per dag under en period av 30 dagar rekommenderas. I enskilda fall, kombinera olika körtel och organextrakt inntagas.

Stamakort magextrakt: Fördelar 

Stamakort magextrakt har en viss effekt. Innehåller naturliga aminosyror.
Stamakort magextrakt är fysiologiskt aktiv.
Den subtila men kraftfull effekt är förenligt med normala fysiologiska funktioner och orsakar inte över-stimulering eller undertryckning.
Aminosyror spelar reglerande cellspecifika roller i hela kroppen.

Suprefort bukspottkörtel extrakt

De aktiva ingredienserna i Suprefort bukspottkörtel extrakt är de naturliga aminosyrabaserade föreningar som kallas peptider. Dessa molekyler är ansvariga för överföring av biologisk information i hela vår kropp. Varje cell i vår kropp har receptorer som kan läsa denna information. Arbetsmekanismen av peptider liknar alltså hormoner. Peptider dolda krafter är att de gör bara vad de borde göra. I deras funktion signalering finjustera de kroppsliga processer, till exempel, genom negativ återkoppling. Det kan bäst beskrivas som en reglerande funktion inom ramen för normal fysiologi.

Två kapslar per dag
Det finns två sätt att använda Suprefort bukspottkörtel extrakt: en allmän eller en mer specifik sätt. För allmänt bruk, en cykel av 10 dagar upprepas en gång varje halvår rekommenderas. Med vid specifika indikationer kan 10 dagar vara för kort. Rådet i detta fall skulle vara 30 dagar kontinuerlig användning. Standard dosen är två kapslar per dag oavsett antalet cykler. Eftersom effekten kan variera på individnivå, så kan dosen variera.

Suprefort bukspottkörteln utdrag: Fördelar

Suprefort inte innehåller gifitiga element eller tungmetaller.
Peptider bär biologisk information..
Således stimulerar Suprefort bukspottkörtel  specifika kroppsfunktioner.

Taxorest lungextrakt

Taxorest lungextrakt innehåller naturliga peptider. Dessa molekyler innehåller två eller flera aminosyraföreningar och som är närvarande i varje cell i kroppen. Vi kallar dem också “budbärarer”. Smeknamnet är av det faktum att de är kroppens löpare. De ser till att biologisk information överförs från en vävnad till en annan. De gör detta genom att binda till specifika cellmembranreceptorer. I motsats till proteiner så tar peptider sig in i blodomloppet efter absorption via magen. Detta är så eftersom de har en mycket låg molekylvikt. Blodet fungerar sedan som en motorväg över vilken peptiderna snabbt når sina respektive destinationer. Väl framme vid sin destination, interagerar de med vårt DNA, vilket selektivt optimera användningen av målvävnader. Naturliga körtelextrakt kan säkert tas av alla 18 år och äldre. Inga biverkningar eller kontraindikationer har rapporterats. Allmän användning innebär att ta 2 kapslar per dag under en period av 10 dagar (innehållet i ett enda paket). Vid ökat behovet. Ta 2 kapslar per dag i 30 dagar.

Taxorest lungextrakt: Fördelar

Taxorest lungextrakt spelar en betydande roll i transmissionen av biologisk information genom vilken naturliga processer sätts i rörelse.Produkten är inte förknippat med biverkningar. Du ta flera produkter från peptid bioregulator sortimentet samtidigt.

Svetinorm leverextrakt

Aminosyran i Svetinorm leverextrakt är små, naturliga molekyler som används av kroppen. Peptider har effekter som liknar de hormoner: de se till att viktig information kommer på rätt plats. De fäster till specifika mottagare (receptorer) på utsidan av cellen, och därmed förmedla information. Aminosyror förekommer naturligt i vår kropp och är fullt kompatibla med övergripande människans fysiologi. Svetinorm Aminosyror extraheras från djurlever från danska nötkreatur och grisar som fötts upp under djurvänliga förhållanden.

Eftersom vi alla är biokemiskt unika kan resultat variera från fall till fall. Komplettering med körtelextrakt är därför inte en exakt vetenskap. Allmänna riktlinjer för användning är som följer. För icke-specifika symptomer ett paket rekommenderas en gång var sjätte månad. Vid specifika symptomer, kan en packning inte vara tillräckligt. Rådet är att ta 3 förpackningar i rad, en till flera gånger per år. Dagliga standard dosen är två kapslar.

Svetinorm leverextrakt: Fördelar

Svetinorm kapslar innehåller inte giftiga ämnen eller tungmetaller.
Körtelextrakt stödjer funktionen av specifika kroppsprocesser.
Du kan använda flera produkter från bioregulators produktlinje samtidigt.

Testoluten testikelextrakt

Peptiderna i Testoluten testikelextrakt spela en viktig roll i olika processer i kroppen. Dessa aminosyraföreningar förekommer naturligt i vår kost. Tack vare deras låga molekylvikt, kan de nå blodomloppet genom magen. Via blodet ger de viktig information till biologiska vävnader. Peptiderna i Testoluten testikelextrakt har en subtil reglerande effekt men påverkar inte normal testikel fysiologiskt.

Helt naturligt
Den första kända användningen av peptider går tillbaka till sjuttonhundratalet. Under nittonhundratalet blev körtelextrakt ett vanligt kosttillskott och marknadsfördes i stor skala. Även om dessa naturliga extrakt tappat marknad under 1960-talet, har det blivit mycket svårare idag att förneka nyttan av naturliga körtelextrakt. Testulon testikel är utvunnet från noggrant utvalda danska grisar och nötkreatur som föds upp under strikt djurvänliga förhållanden. Den erhållna produkten är etthundra procent naturlig.

Testoluten testikelextrakt: Fördelar

Aminosyror även känd som “budbärarmolekyler” som de bär biologiska meddelanden i kroppen.
Dessa molekyler stör inte stora biologiska processer antingen genom stimulering eller dämpning.
Grisar och nötkreatur som används för Testoluten hålls under ekologiskt ansvarsfulla förhållanden.
Säker att kombinera med andra peptider.

Thyreogen sköldkörtelextrakt

De viktigaste ingredienserna i Thyreogen sköldkörtelextrakt är peptider. Dessa är molekyler bestående av två eller flera aminosyraföreningar. De är att inte förväxlas med proteiner, som också består av aminosyror. Den stora skillnaden är att peptider, på grund av deras låga molekylvikt, når blodomloppet genom magen. De utvinns ur animaliska körtel källor. De utvinns ur noggrant utvalda danska grisar och nötkreatur som föds upp i eko- och djurvänliga förhållanden.

Den rekommenderade mängden Thyreogen sköldkörteln extrakt varierar på individnivå. För allmän användning ta 2 kapslar per dag, för en cykel period av 10 dagar. Upprepa denna cykel en gång per halvår. Vid specifik symptom kan man öka användningen genom att ta produkten under en längre cykelperiod på 30 dagar. Detta innebär tre förpackningar som tas i följd. Det är helt säkert att kombinera olika produkter från peptid bioregulator sortimentet samtidigt.

Thyreogen sköldkörtelextrakt: Fördelar

Thyreogen sköldkörtelextrakt bidrar till optimering av specifika fysiologiska processer.
Aminosyror förekommer naturligt i den mänskliga dieten.
Thyreogen sköldkörtelextrakt är helt naturligt och uppfyller alla standarder för kosttillskott.
Peptider stimulerar selektivt funktionalitet i vävnader.
De cellspecifika peptider har mycket specifika reglerande effekter.
Även om produkten har subtila, kraftfulla effekter på vävnader, påverkar inte det andra, normala biologiska funktioner.

Ventfort blodkärlsextrakt

Ventfort blodkärls extrakt innehåller peptider. Dessa molekyler spelar en viktig roll i olika biologiska funktioner och aktiviteter i hela kroppen. De kallas också “budbärare”, och av goda skäl. Peptiderna fungerar på liknande sätt som hormoner. De bär biologisk information via blodet från en vävnad till en annan. För detta ändamål, de binder till specifika receptorer i cellmembran. Molekylerna störa inte den normala biologiska processen, men de har ändå specifik reglerande effekt. Med tanke på deras låga molekylvikt så når peptider blodomloppet snabbt och intakt efter absorption genom magen.

Rekommenderad dos

För förebyggande användning ta två Ventfort blodkärlet extrakt kapslar per dag under en period av 10 dagar. En förpackning räcker. Vid behov kan denna cykel upprepas var 6 månader. Resultaten kan variera på individnivå, vilket är anledningen till denna rekommendation är allmän. Om du har specifika symtomen kan du välja att förlänga dosen till 3 förpackningar under 30 dagar.

Ventfort  blodkärlsextrakt: Fördelar

Peptiderna i Ventfort blodkärlsextrakt spelar en viktig roll i olika biologiska processer i vår kropp.Djur som ger blodkärlextraktet föds upp under djurvänliga  förhållanden.Det är säkert att använda flera produkter i bioregulator peptid sortiment samtidigt.Peptider är fysiologiskt aktiva i vår kropp.Peptider har en strikt reglerande roll, och störa inte den normala biologiska processen i kroppen antingen genom stimulering eller undertryckande.

Visoluten ögonextrakt

Visoluten ögonextrakt innehåller naturliga peptider. Dessa är molekyler som spelar en viktig roll i olika biologiska processer i vår kropp. De tar hand om behandling och överföring av information, som gör hormoner, genom att meddelanden från en vävnad till en annan. För detta ändamål binderpe peptiderna till specifika receptorer på cellmembranet. En viktig aspekt till peptider är att de inte påverkar andra biologiska processer.

Rekommenderad dos

Effekter av Visoluten ögonextrakt kan variera mellan individer, vissa människor gynnas mer av en högre dos eller en mer utdragen period av användning. Det är med andra ord, en viss diskretionär frihet när det gäller dosering. Riktlinjer för allmänt bruk (i avsaknad av specifika symtomen) är följande: en cykel består av 10 dagar 2 kapslar per dag, upprepas en gång var 6 månader. För specifika symtomen, ta 2 kapslar per dag under 30 dagar i följd rekommenderas.

Visoluten ögonextrakt: Fördelar

Visoluten öga extrakt består av strikt naturliga ingredienser.
Alla råvaror är noggrant testade för att utesluta kontaminering med några giftiga ämnen, tungmetaller eller mikrober.
Peptider spelar en budbärar roll i vår kropp och bär biologiska signaler från A till B. Molekylerna bidrar till optimering av specifika kroppsfunktioner men störa inte de biologiska processerna i kroppen bortom denna specifika effekt.
Inga biverkningar är kända vid användningen av Visoluten ögnextrakt. Inga kontraindikationer har föreslagits.
De nötkreatur och svin som extraktet tas av är uppfödda under naturliga och djurvänliga förhållanden.

Vladonix tymusextrakt

Vladonix tymysextrakt är naturliga och innehåller peptider. Dessa molekyler är sammansatta av två eller flera aminosyraföreningar. Peptider extraheras från naturliga källor. De finns i varje cell i vår kropp och är smeknamnet “budbärare”. Detta beror på att de är ansvariga för överföring av biologisk information. De gör det utan att påverka andra fysiologiska processer, peptider har mycket specifika, regulatoriska egenskaper. Peptider förväxlas ibland med proteiner då båda består av aminosyror. I motsats till proteiner är peptider små och når blodomloppet genom magen. Deras närvaro i blodet resulterar i att information skickas mellan vävnader.

Inga signifikanta biverkningar

Enligt professor Khavison har mer än 15 miljoner kunder använt hans produkter. Inga signifikanta biverkningar eller kontraindikationer har rapporterats. Den rekommenderade dosen av Vladonix tymysextrakt varierar. För allmän användning ta en mängd av 2 kapslar per dag, under en period av 10 dagar. Upprepa denna dos en gång per halvår. Vid specifika symptomer som kräver ökad användning, ta produkten under 30 dagar. Detta motsvarar tre förpackningar som tas i följd. Det är möjligt att på ett säkert sätt använda olika produkter från peptid bioregulator sortimentet samtidigt.

Vladonix tymysutdrag: Fördelar

Vladonix tymysextrakt bidrar till optimering av specifika kroppsliga processer.
Aminosyror förekommer naturligt i vår kost. Körtlar som används för Vladonix tymysextrakt kommer från noggrant utvalda danska grisar och nötkreatur som hålls i natur- och djurvänliga förhållanden.
På grund av deras låga molekylvikt, når peptider snabbt blodomloppet.
De subtila men kraftfulla effekterna av körtelextrakt störa inga andra biologiska processer, varken stimulering eller undertryckande.
Cellspecifika peptider spelar specifika reglerande roller i våra kroppar.

Zhenoluten äggstockextrakt

Aminosyrorna i Zhenoluten äggstockextrakt extraheras från djurkällor med hjälp av danska nötkreatur och svin som hålla under djurvänliga förhållanden. Peptider är molekyler som består av två eller flera aminosyraföreningar. De finns i varje cell i vår kropp och säkerställer att biologisk information levereras effektivt från A till B. Detta gav dem smeknamnet “budbärarmolekyler”. Detta beror på att de är ansvariga för överföring av biologisk information. De gör det utan att påverka andra fysiologiska processer, peptider har mycket specifika, regulatoriska egenskaper.

Biologiska egenskaper och rekommenderad användning

Effekten av Zhenoluten äggstock extrakt kan variera individuellt. Men allmänna riktlinjer för användning är följande. För en rekommenderad allmän dos ta 2 kapslar per dag under 10 dagar. Detta kan upprepas en gång var sjätte månad. Finnas det ett behov av att intensifiera användning kan du ta kapslarna under en längre period av 30 dagar.

Zhenoluten äggstockextrakt: Fördelar

Bioregulatorena är helt naturligt och noggrant testade av giftiga ämnen, mikrobiologi och tungmetaller.
Ingår budbärarmolekyler så att biologisk information kommer till rätt plats i vår kropp. De stör inte biologiska processer utöver detta specifika roll.
Peptider spelar en nyckelroll i vår kropp och bidra till optimering av specifika kroppsfunktioner.
Zhenoluten äggstockextrakt saknar kända biverkningar eller kontraindikationer.

 

Välbalanserad metabolism – den bästa garantin för din hälsa!

Varje gång när vi kommer att prata om hälsa, vi talar om metabolism – en faktor som är avgörande för vår kropp.
Men inte alla vet vad det är och viktigast av allt – vad det gör för oss.
Metabolism är den process genom vilken vår organism omformar ämnen i livsmedel till energi eller byggmaterial för våra organ.
Proteiner spelar en av de viktigaste rollerna för att upprätthålla ämnesomsättningen i våra kroppar. Minskning av proteinsyntes med åldern leder till funktionsstörningar i utbytesprocesser.
Förekomsten av sjukdomar beror på organ som visar tecken på en störd metaboliska funktioner. Så, om det sker i benvävnaden – osteoporos kan ske om i bukspottkörteln – diabetes, i levern – pankreatit, etc.
Tillämpning av Bio Regulatorer stimulerar återställande av balansen inom organ och vävnader. Vid en viss sjukdom bör du ta Bio Regulatorer som extraherats från de organ / körtlar som är bristfällig i kroppen. Det är alltid bra att kombinera behandling med Bio Regulatorer komplexet för blodkärlen som förbättrar din blodcirkulationen.

Bio regulatorer, som Epitalon, Cortexin eller Thymalin arbete via pleiotropa mekanismer, som ger stöd till olika områden till cellulära och vävnadsrelaterade funktioner. Kulmen på dessa små stödjande mekanismer tros producera den påstådda anti-aging effekten av peptid bioregulatorer och i synnerhet, Epitalon. I denna artikel kommer några centrala mekanismer som bidrar till denna bevarande effekt markeras.

Fysiologi

Till att börja med, peptider är små kedjor av aminosyror (de grundenheter av organiskt material) förenade genom amidbindningar, och kan ses som «små proteiner». Proteiner är större makromolekyler som består av många fler aminosyror kopplas samman. Trots sin storlek spelar peptider många viktiga roller i den normala funktionen hos den mänskliga kroppen. Några exempel inkluderar insulin, som är ansvarig för att kontrollera nivåer av glukos i blodet, och substans P, en peptid spelar en viktig roll i uppfattningen av smärta.

Telomere Förängning

Epitalon och Endoluten är peptider som ursprungligen utvecklades baserat påverkan av epithalamin, ett hormon som produceras av tallkottkörteln. Detta hormon stimulerar produktionen av telomeras, en enzym som spelar en roll för att upprätthålla telomerlängd. Telomerer är icke-kodande terminala regionerna av DNA-strängar som bevarar integriteten hos strängen. Med varje översyn är telomererna förkortas tills DNA-strängen inte kan vidare replikeras . Denna process är mycket inblandad i åldrandet. Förlängning av telomere, teoretiskt förlänger livslängden på en kopia av DNA och gör det möjligt att replikera fler gånger än vanligt. Detta var teorin bakom utvecklingen av Epitalon®, en syntetisk version av epithalamin som också stimulerar produktionen av telomeras. I själva verket har denna teori bekräftats in vitro omänskliga cellkulturer .

Neutralisering av skadliga fria radikaler

 

Rollen av antioxidanter att mildra skador från fria radikaler.

Cytotoxicitet sekundärt till fria radikaler har varit inblandad i åldrandet. Administrering av epithalon har också visats att utöva en antioxidanteffekt. Närvaro av toxiska föreningar i kroppen kan leda till bildning av reaktiva syreradikaler (ROS) som kan skada DNA, vilket leder till celldöd & / eller mutationer som leder till bildandet av cancerceller. Upprätthålla integriteten av den genetiska information som finns lagrad i DNA är en av de mekanismer som peptid bioregulatorer arbetar för att förebygga cancer.

Dämpning av Inflammation

Inflammation är ett normalt immunsvar som kan bli oreglerad och förstärkas i ett brett spektrum av störningar från reumatoid artrit till ulcerös kolit och även har varit inblandad i psykiatriska sjukdomar. Den inflammatoriska processen är beroende av intercellulär kommunikation förmedlad av biomolekyler, såsom cytokiner, C-reaktivt protein och andra akutfasreaktanter. Epithalamin har observerats att spela en roll i regleringen av dessa molekyler och därmed dämpa den inflammatoriska responsen.

Endokrin reglering

 

Hormoner är ansvariga för många viktiga signaler mellan celler som i större skala innefattar funktionerna för stora organ. Till exempel, är melatonin en hormon som reglerar dygnsrytmen, en inre biologisk klocka. Endogena melatonin produktionen har observerats minska med åldrande. En studie av Epitalon administration till äldre patienter 2007 funnit att föreningen hjälpte till att återställa tallkottkörteln funktion & ökad frisättning av melatonin, som påstods vara mekanismen bakom återställandet av sömn.

1,1. Livsförlängning  genom förlängning av telomerer och aktivering av telomeras.

Genuttryck är annorlunda hos unga, medelålders och gamla individer. Kroppens livscykel styrs av genuttryck. I barndomen diktera generna kroppen att växa, i medelåldern hålla kroppen stark och frisk, och när vi blir gamla  sluta släppa viktiga hormoner som saktar ner livsprocesser  och förstör kroppen.

pineal-gland-bild

Telomeras (alias telomer terminal transferas) är den enzym som är kapabel att förlänga telomerer i mänskliga kroppar samtidigt skydda DNA från skador orsakade av åldrande. När celler förökar sig ställer de in ett förutbestämt antal cykler som de kan utföra till följd av permanenta inskränkningar av telomerer. I Mr Khavinson studier, Epitalon behandlade celler gjorde totalt fyrtiofyra passager (tio extra divisioner jämfört med normala celler). Således stödjer studierna bevis för att Epitalon förlänger livet av celler. (Referens:. V. Khavinson et alla i Bulletin of Experimental Biology and Medicine juni 2003 PMID:. 12.937.682).

 

1,2 Epitalon och anti-aging egenskaper

Likt thymalin (visat sig stimulera återväxten av körteln tymus och att återuppliva immunfunktion), är epithalamin en sekvens av fyra aminosyror. Strukturen för Epitalon är: Ala-Glu-Asp-Gly. Epitalon minskar åldersrelaterade förändringar i immun och neuroendokrina system, minskar förekomsten av kroniska sjukdomar och infektioner. Liknande effekter har observerats hos patienter som behandlats med thymalin men med lägre utsträckning. (Referens:. V. Khavinson et alla i Bulletin of Experimental Biology and Medicine mars 2002 PMID:. 12.577.695).

Tolv månader av studier som utförts av professor Vladimir Khavinson hos patienter som visat snabbt åldrande visade normaliserande effekt på ämnesomsättningen och förbättring av allmänna hälsotillstånd. Efter tio dagars behandling har förhöjt kolesterol, urinsyra och alkalisk fosfatas nivåer normaliserats och varit stabila i flera månader.

1,3 Epitalon effekter på människor

Kliniska studier har visat en uppsjö av positiva effekter i medelålders och gamla patienter. Enligt de studier som genomförts av den ryska vetenskapsmannen och hans team, de största effekterna av Epitalon hos människor är:

Förlängningen av telomerer och därmed skyddet mot cancer och andra åldersrelaterade sjukdomar.
Reglering av nouroendocrinous systemet.
Normalisering av gonadotropiner (LH, FSH, PRL)
Förbättring av perifer hemodynamik
Normalisering av T-celler immunologi.
Reglering av kolesterol och urinsyranivåer
Tumör förebyggande (hämning av cancerceller på grund av skyddande effekt av förlängd telomerer)

1.4 Epitalon biverkningar

Undersökningar som genomförts av professor Vladimir Khavinson har inga rapporterat biverkningar förknippade med administrationen av Epitalon. Epitalon användare på olika Internetforum har inte heller rapporterat några biverkningar.

Referenser

V. Khavinson et alla. i Bulletin of Experimental Biology and Medicine. Juni 2003 PMID: 12.937.682
V. Khavinson et alla. i Bulletin of Experimental Biology and Medicine. Mars 2002 PMID: 12.577.695
Modulerande Aging och Livslängd (s 288-290.) Genom S.I. Rattan: https://goo.gl/oL00xP
NEL.EDU – neuroendokrinologi bokstäver: http://nel.edu/22_4/NEL220401A03_Khavinson_w.pdf
Khavinson.ru: http://www.khavinson.ru/peptide-regulation-of-ageing

Utdrag från en publicerad artikel i den franska vetenskapliga tidskriften “La Recherche” (The Research) i juni 2014

Att växa upp i en fattig och instabil miljö förändrar genomet.Vi vet att stress bidrar till att påskynda en naturlig process hos vuxna:

 

Telomere likna plastskyddet på ändarna av skosnöret som hindrar den från nötning.

EEA Agreement

tullverket_logo_v5           e_tull_spot

Laboratorieanalys av Bio regulatorer på uppdrag av svenska tullen

Resultat:         Varken narkotika, dopingmedel, läkemedel eller hälsofarlig vara har påvisats (GCIMS

Information:    ​Produkter​na​ är en peptid komplex innehållande aminosyror

Yttrande:         Produkten bedöms vara ett kosttillskott​

 

DNA TESTER

Molekyl genetiskt test som utförs i vår klinik gör det möjligt att avslöja predisposition till utvecklingen av vissa sjukdomar såsom ischemisk hjärtsjukdom, arteriell hypertension, trombos och trombofili, diabetes, Alzheimers sjukdom, cirros, kronisk bronkit, och ett antal onkologiska och andra sjukdomar .

Vetskapen om genetisk predisposition för utveckling av en speciell sjukdom gör det möjligt att förebygga på olika sätt.

Om oss

Välkommen till Peptide-Bioregulator.com

Vårt företag består av ett team av entusiastiska och kvalificerade medarbetare, som alltid hjälper våra kunder med professionell rådgivning.Vi erbjuder unika organiska Bio Regualtors samt anti-aging kosmetika med aminosyra. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.