[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_menu_anchor name=”bioreg”]
[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]
UA-66885609-2

Bio Regulatorer “Behålla Livskvalitet”

“Vi arbetar för att skapa tillgänglighet för alla att leva längre med hälsan i behålla”.

De tillhör en klass para-farmaci – livsmedel som har normaliserande egenskaper. Inte ett läkemedel, Bio Regulatorer bidrar till optimering av funktioner av cellpopulationer som har en relation och därmed normalisering av deras funktion.
Dess sammansättning Bio Regulatorer naturligt ursprung är komplext innehållande proteiner, nukleinsyror, spårämnen, mineraler (koppar, zink, magnesium, mangan, järn, fosfor, kalium, kalcium, natrium bl.a.) Och vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin , retinol, a-tokoferol bl.a.) som visas i assimilerbar form som leder till deras höga näringsvärde och fysiologisk värde.
Dessa ämnen har förmåga att upprätthålla homeostas berörda delar, bland annat i färd med adaptogenic reaktion under stress, fysisk stress, sjukdomar och andra tillstånd i organismen. På grund av optimering av cellulär metabolism när de administreras ökar kroppens motståndskraft mot smittämnen oavsett ursprung, normalt immunförsvar, minskar behovet av endogena proteiner i celler.
Behandling med Bio Regulatorer. Det är viktigt att inte bara leva länge, men att leva med kvalitet och produktivt liv. Du måste balansera din kost, kropp och själ och balansera detta med Bio Regulatorer.
Användning av Bio Regulatorer stödjer immunsystemet och främjar återställandet av reservkapacitet i organismen på grund av deras höga Immun modulator aktivitet.
 

Bio regulatorer för:

Matsmältningssystemet: Svetinorm, Suprefort, Stamakort eller Ovagen, Vesugen, Crystagen
Kärlsystemet: Ventfort, Svetinorm, Vladonix eller Vesugen, Crystagen
Kardiovaskulära systemet: Chelokhart, Ventfort, Svetinorm
Centrala nervsystemet: Cerluten, Ventfort, Svetinorm eller Pinealon, Vesugen, Ovagen
Immunsystemet: Vladonix, Endoluten, Ventfort eller Crystagen, Vesugen, Ovagen
Ben och leder: Sigumir, Ventfort, Vladonix eller Cartalax, Vesugen, Crystagen
Kolhydratmetabolism: Suprefort, Endoluten, Ventfort
Andningsorganen: Chonluten, Crystagen, Vesugen
Lipoproteinmetabolism: Svetinorm, Suprefort, Ventfort
Sköldkörteln: Thyreogen, Ventfort
Ögon: Visoluten, Cerluten, Ventfort
Njurar: Pielotax, Ventfort
Efter strålning och kemoterapi, psyko-emotionell stress och liknande negativa faktorer: Vladonix, Svetinorm, Endoluten eller Vesugen, Ovagen, Chonluten

PARATHYROID PEPTIDE EXTRACT

Bonothyrk reglerar kalciumnivån och kalcium- och fosformetabolismen, vilket ökar bentätheten. Det fungerar genom att agera direkt på DNA-cellerna av parathyroid vävnader. Bonothyrk är mycket potent för att förebygga och behandla osteoporos, öka kalcium- och vitamin D-absorptionen, eliminera muskelsvaghet, stärka benen. Bonothyrk administreras till äldre för att förhindra åldersrelaterade växlingar och för att upprätthålla funktionen av endokrina system.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Bone Demineralization
Osteoporos och benfrakturer
Urolithiasis sjukdom
Muskelsvaghet associerad med hyperplasi av parathyroid körtlarna
Muskelkramper, muskel anemi associerad med hypokalcemi
Öka immuniteten
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-21 (peptider av parathyreoidea)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), gelatin, rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 -3 månad.

BONE MARROW PEPTIDE EXTRACT a natural peptide complex

benmärgsextrakt är standardiserad till infödda aminosyraföreningar, även känd som peptider. Naturliga peptider extraheras från benmärgen hos svin och nötkreatur som hålls av danska bönder. Alla djur hålls på ett miljömässigt och djurvänligt sätt. Beroende på den låga molekylvikten av peptiderna kan de lätt passera genom magen via blodet till vävnader och organ, där utan att störa större fysiologiska processer som de överför viktiga biologisk information.Peptides spelar således en subtil men mycket användbar roll som kemiska budbärare.
Den optimala dosen av benmärgsextrakt varierar per person. För allmän användning ta 2 kapslar per dag under en period av 10 dagar. Upprepa denna cykel en gång per halvår. Vid specifika indikationer kan det finnas behov av en mer intensiv användning. Om så är fallet, ta produkten under en längre period av 30 dagar. Detta är ekvivalent med tre förpackningar. Det är inget problem i att använda olika Peptid bioregulatorer samtidigt. Inga biverkningar
 
 

RESPIRATORY & STOMACH PEPTIDE EXTRACT

är ett kosttillskott med en syntetiserad peptid för andningsorganen och mage foder. Det normaliserar lungens och bronkial funktion – och magslemhinnan genom att minska peptidbristen och återställa proteinsyntesen inuti sina celler. 
Det rekommenderas för alla vars luftvägar och magar kan äventyras, särskilt äldre människor, idrottare och personer med andningssvikt, lungsjukdomar, magsår eller gastrit och kan enkelt kombineras med andra kosttillskott och läkemedel och ska användas förutom konventionella medicinska behandlingar.
Ingredienser: peptid AC-7 (glycin, glutaminsyra, asparaginsyra). Inaktiva ingredienser: Mikrokristallin cellulosa (E460), Rötsocker, Laktos, Stärkelse, Tween-80.
Användning: 1-2 kapslar 1-2 gånger dagligen, 30 minuter före måltid. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 4-6 månader.

CARDIAC MUSCLE PEPTIDE EXTRACT a natural non-hormonal peptide

används för att återställa och skydda hjärtats funktioner och hela hjärt-kärlsystemet. Den Peptide är mycket effektivt vid behandling och förebyggande av myokardiets hypertrofi vid hjärt-och hjärt-kärlsjukdomar och andra hjärtsjukdomar. Det fungerar genom att agera direkt på hjärtcellernas DNA, vilket stimulerar proteinsyntesen, reglerar ämnesomsättningen i kardiomyocyter och ger en positiv effekt på hjärtat och hjärt-kärlsystemet under sportaktiviteter. På grund av förmågan att förebygga åldersrelaterade växlingar administreras det för äldre att reglera och upprätthålla funktionerna i hjärt-kärlsystemet.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Hjärtskemi
Hypertonisk sjukdom
Myokardit
Myokardialt olika ursprung
Hjärtsvikt
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-14 (extrakt från hjärtmuskeln)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 4-6 månader.
 

BLADDER PEPTIDE EXTRACT- a  natural non-hormonal peptide

och används för att återställa blåsans optimala funktioner. Chitomur är mycket effektivt vid behandling och förebyggande av kronisk infektion av blåsan, urininkontinens, bäckenorgans prolaps, prostata sjukdomar, klimakteriella syndrom. Det verkar genom att stimulera proteinsyntes och metabolism i blås vävnaden, vilket ger en normal aktivitet hos blåsväggen och detrusormuskel tonen. Förhindrar blåsan från åldersrelaterade förändringar.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Kronisk cystitis
Urinering Störningar orsakade av prostatasjukdom
Urinering Störningar orsakade av klimakteriet
Neurogen blåsdysfunktion
Urininkontinens orsakad av Kvinnans Pelvic Organ Prolapse
Urinflöde och reducera överaktiv blåsan
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-12 (blås peptider)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 4-6 månader.
 

C-PINEAL GLAND PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig icke-hormonell bioregulator och används för att återställa och underhålla epifys cellerna. Dess struktur består av komplexet av aminosyror som påverkar direkt DNA-strukturen i epifysen, ersätter skadade eller åldrade molekyler och återställer proteinsyntesen, vilket ger optimal funktionalitet hos det neuroendocrine systemet. Det används för att behandla och förebygga infertilitet hos män och kvinnor, reglera de cykliska processerna, förhindra risken för cancer. Förhindrar endokrina och reproduktiva system från åldersrelaterade förändringar. 
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Neuroendokrina systemfunktionsstörningar
Diabetes, gastrit, magsår
Njursvikt
Nedskrivningar av könsorganet
Förebyggande av cancer
Förbättra immun- och antioxidantstatusen
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex “A-8” (peptider av epifys)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa, (E460) sockerbetor, laktos, stärkelse, polysorbat-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet:                1 månad. Upprepa var 4-6 månader.

ADRENAL GLAND PEPTIDE EXTRACT

– binjurekörtelxtrakt

är ett naturligt icke-hormonalt peptidkomplex och används för att återställa, behålla och skydda funktionerna i det endokrina systemet och fungerar genom att agera direkt på binjurens DNA-struktur, återställer cellsyntesen, förbättrar produktionen av hormoner såsom kortisol, adrenalin och noradrenalin, vilket förhindrar biverkningsinsufficiens som leder till minskning av stressmotstånd, atoni, apati, funktionsstörning hos Adaptiva mekanismer. Rekommenderas för äldre att bibehålla de optimala funktionerna i binjurarna och endokrina systemet och förhindrar åldersrelaterade växlingar.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Minska effekterna av långvarig hög yrkesmässig och känslomässig stress
Reglera hormonal status och utsöndring av kortisol, adrenalin och noradrenalin
Binary Utmattning
Återställ funktionen av binjurarna och hormonbalansen efter sjukdomar
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-17 (extrakt från binjuren)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.
 

MUSCLE PEPTIDE EXTRACT

är en peptid bioregulator och används för att skydda musklernas hälsa, för att återställa sina funktioner och för att behålla musklernas arbete på optimala nivåer, för att förbättra muskeluthålligheten och för att öka musklernas förmåga att återhämta sig efter höga fysiska belastningar och innehåller aminosyror som påverkar direkt muskelvävnadens celler och stimulerar deras metabolism och proteinsyntes, vilket minskar muskeltrötthet och ökar deras funktionella aktivitet.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Återställ funktionerna i muskelvävnad
Återställer muskler för idrottare efter hög fysisk belastning
Ökar reservkapaciteterna i muskelvävnad
Minskar muskelträtheten
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-18 (peptider från triceps)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.
 

PROSTATE PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig peptid bioregulator erhållen från prostata hos unga djur och är mycket effektivt för att återställa och skydda prostatakörteln. Det är en potent förebyggande åtgärd mot prostata hyperplasi, prostata adenom, kronisk prostatit som kan orsaka cancerutveckling. Det hjälper också äldre män att behålla reproduktionssystemets funktioner och förhindra det från åldersrelaterade skador.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Kronisk prostatit
Godartad prostatic hyperplasi
Normalisering av erektilfunktion
Minska i semenkvalitet
Minskad libido
Male Infertilitet
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-16 (peptid prostata)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.
 

LIVER PEPTIDE EXTRACT

är ett en syntetiserad leverpeptid som normaliserar leverns funktion genom att minska dessa peptidbrist och återställa proteinsyntesen inuti sina celler och rekommenderas för alla vars lever kan äventyras, särskilt äldre människor och personer med metaboliska störningar, hudsjukdomar, hepatit, förgiftning, leverfel, gallisk dyskinesi, cirros eller komplikationer från strålbehandling, kemoterapi eller långsiktig antibiotikabehandling och kan enkelt kombineras med andra tillskott och läkemedel och ska användas förutom konventionella medicinska behandlingar.
Ingredienser: peptid AC-3 (leucin, glutaminsyra, asparaginsyra). Inaktiva ingredienser: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80.
BRUKSANVISNING: 1-2 kapslar 1-2 gånger dagligen, 30 minuter före måltid. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 4-6 månader.
 

PINEALON PEPTIDE EXTRACT 

är ett naturligt peptidkomplex

innehåller den mest aktiva korta peptidkedjan och endast 3 aminosyror (arginin, glutaminsyra, asparaginsyra) och var speciellt utvecklad för att återhämta, skydda hjärnan, behandla dåligt minne, uppmärksamhetssvårigheter, hjärnskada, stroke, hög stress, kronisk trötthet, depression, sömnlöshet, irritabilitet, Alzheimers, Parkinsons sjukdomar, multipel skleros och förhindra för tidig åldrande.
Det fungera direkt med DNA-strukturen i hjärnan, ersätta skadade eller gamla molekyler, aktivera syntesen av proteiner och normalisera metabolismen. Återställd DNA-struktur ger optimal nivå av hjärnvävnad funktionaliteten.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Ateroskleros, Multipel skleros
Alzheimers och Parkinsons sjukdomar
Neuralgi och Neurit, Encefalopati
Preoperativa och postoperativa perioder
Konsekvenser av neuroinfektioner, traumatisk hjärnskada
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex AC-5 (arginin, glutaminsyra, asparaginsyra).
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80.
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger / dag, 30 minuter före måltider. Varaktighet:   1 månad. Upprepa var 4-6 månader.
 

KIDNEY PEPTIDE EXTRACT

Njurextrakt

är en naturlig peptid bioregulator och används för att återställa och skydda funktionerna hos njure och hela urinvägarna. Det är mycket effektivt vid behandling och förebyggande av olika störningar i samband med njursjukdomar och rekommenderas för unga och äldre. Det fungerar genom att återställa och aktivera regenerativa processer i cellerna och vävnaderna i njuren.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Återställ urinsystemfunktioner
Kronisk pyelonefrit
Interstitiell nefrit, glomerulonephritis
Tubulopati av olika ursprung
Urinvägs anomalier
Urolithiasis (njursten)
DOSERING
Aktiv substans: peptidkomplex A-9 (njurpeptider)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 4-6 månader.
 

S-CARTILAGE PEPTIDE EXTRACT

brosk extrakt

är en peptid bioregulator och var speciellt utvecklat för att bibehålla och skydda hälsan och funktionerna i brosk och benvävnader, för att behandla sjukdomarna i leder och ryggrad, för att återställa skadade vävnader efter tung fysisk aktivitet, dålig näring och åldrande och är mycket effektivt för att förebygga osteokondros, artrit och reumatism. Det verkar genom direkt inflytande på cellerna i brosk och benvävnad, stimulerar syntesen av proteiner och återställer därmed metabolism och funktioner i ryggraden och lederna.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Artrit, reumatism, osteochondros
Gikt
Återställ skadade funktioner i muskuloskeletala systemet
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-4 (brusk peptider)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med † måltider. Varaktighet: 1 månad.

STOMACH PEPTIDE EXTRACT

Mag extrakt

Sär ett naturligt peptid komplex. Detta komplex är mycket effektivt för att återställa och behålla funktionerna i matsmältningssystemet. Det används för att behandla och förebygga gastrointestinala,  bukspottskörtel och leversjukdomar. Stamakort är ett kraftfullt medel i förebyggande av gastrit och magsår. Det verkar genom direkt åtgärd på cellerna i matsmältningssystemet, stimulerar metabolism och proteinsyntes, och återställer sålunda den optimala funktionaliteten i magen.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Reglera gastrointestinala trakt funktioner
Gastrit och magsår
Gastriska mukosala störningar
Polyps i magen
Magcancer
DOSERING
Aktiv substans: peptidkomplex A-10 (magpeptid)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad.
 

S-PANCREAS PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig icke-hormonell bioregulator som  används för att återställa och bibehålla funktionen av bukspottkörteln i människan. Dess struktur består av komplexet av aminosyror som påverkar direkt på pankreas DNA-struktur, ersätter skadade eller åldrade molekyler och återställer proteinsyntesen, vilket ger optimal funktionalitet i matsmältningssystemet och upprätthåller hormonbalans. Det används för att behandla och förebygga dysfunktion i bukspottkörteln och abnormiteter i glukosmetabolism, vilket förhindrar risken för typ 2-diabetes.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Nedsatt funktion av bukspottkörteln
Reglera processen för digestion
Kronisk pankreatit
Sekretorisk bukspottskörteln sufficiens
Normalisera lipid och kolhydratmetabolism
Behandla diabetes typ 1 och typ 2
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-1 (peptider av pankreas)
Hjälpämnen: mikrokristallcellulosa, (E460) sockerbetor, laktos, stärkelse, polysorbat-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad.

LUNG PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig peptid bioregulator och är mycket potent för att förhindra lungsjukdomarna och reglera hela respirationssystemets funktioner 0ch hjälper till att behandla och återhämta sig efter sjukdomar som akuta och kroniska respiratoriska sjukdomar, inklusive kronisk bronkit och “rökares hosta”. Det förhindrar lungvävnader från åldersrelaterade förändringar. 
Peptidernas direkta verkan på de bronkiala slemhinne cellerna, stimulerar deras metabolism, förbättrar proteinsyntesen och återställer därmed respirationssystemets funktioner.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Kronisk bronkit
Rökningens hosta
Bronkial astma
Kronisk obstruktiv lungsjukdom
Anti-aging Effect
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-19 (peptider från bronki slemhinnor)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 1-3 månad.

S-LIVER PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig peptid bioregulator och utvecklades för att upprätthålla leverns hälsa, för att återställa dess funktioner, för att förhindra hepatit och hemokromatos. Denna bioregulator ger en positiv effekt på leverns celler och vävnader, stimulerar intracellulär metabolism, återställer regenerativa processer och eliminerar giftiga substanser och bakterier från blodomloppet och skyddar levern från åldersrelaterade förändringar.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Normaliserar cellulär metabolism i lever
Återställer leverfunktionen
Kronisk hepatit
Kroniska förgiftningar
Förhindra diabetes
Anti-Aging Effect
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-7 (leverpeptider)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med † måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.

TESTICLE PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig peptid bioregulator och används för att behandla, återhämta och behålla funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet och verkar genom att interagera med testes cellerna, stimulera proteinsyntesen och metabolismen och därigenom återställa den optimala nivån av testets aktiviteten. Detta resulterar i ökad produktion av testosteron, sperma och förbättrad spermobilitet. Testoluten är effektiv vid behandling av testikulär hypofunktion, manlig infertilitet, otillräcklig testosteronproduktion. Det förhindrar också det manliga reproduktionssystemet från åldersrelaterade förändringar.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Behålla funktionerna hos det manliga reproduktionssystemet
Normalisera Male Hormonal Status och Libido
Behandla erektil dysfunktion
Förbättra spermier aktivitet och motilitet
DOSERING
Aktiv substans: peptidkomplex A-13 (peptider från testiklar)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad.

THYROID PEPTIDE EXTRACT

sköldkörtel extrakt

är en naturlig peptidbioregulator och används för att reglera, återställa och skydda funktionen hos det endokrina systemet. Det förhindrar sköldkörtelns dysfunktion, vilket förhindrar metaboliska störningar, hypotyreoidism och hypertyreoidism. Det verkar genom att agera direkt på sköldkörtelns DNA, stimulerande reparations- och regenerativa processer, vilket ger den optimala arbetsnivån för hela det endokrina systemet. Det är mycket effektivt för att förebygga autoimmuna nervsystemet hos kvinnor som är äldre än 50 år som går in i klimakteriet (obehag, huvudvärk, svaghet, psykisk nedsättning).
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Metaboliska störningar
Sköldkörtelsjukdomar
Hypertyreoidism och hypotyreoidism
Autoimmuna sjukdomar
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-2 (peptider av sköldkörteln)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.
 

BLOOD VESSEL PEPTIDE EXTRACT

blodkärl extrakt

är en naturlig icke-hormonell bioregulator och används för att återställa och underhålla kärlsystemet. Dess struktur består av komplexet av aminosyror som påverkar direkt på kärlens DNA-struktur, ersätter skadade eller åldrade molekyler och återställer proteinsyntesen, vilket ger optimal funktionalitet i kärlsystemet och används för att stärka, skydda och regenerera blodkärl, förbättra ämnesomsättningen i cellen för att förhindra potentiella hjärt-kärlsjukdomar och åldersrelaterade förändringar.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
hypertension
Ateroskleros av lägre extremiteter
Oblitererande endarterit
Ateroskleros av cerebrala fartyg och cerebrala cirkulationssjukdomar
Koronar hjärtsjukdom
Åderbråck
Hemorrojder
Angiopathy av olika ursprung
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-3 (peptider av kärl)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), sockerbetor, laktos, stärkelse, polysorbat-80.
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Mottagarens varaktighet: 1 månad.

EYE PEPTIDE EXTRACT

ögonextrakt

är en naturlig icke-hormonell bioregulator  och används för att återställa och underhålla visual analysatorn. Dess struktur består av komplexet av aminosyror som påverkar direkt på DNA-strukturen i ögonen, ersätter skadade eller åldrade molekyler och återställer proteinsyntesen, vilket ger optimal funktionalitet hos den visuella analysatorn och används för att behandla och förebygga glaukom, retinala sjukdomar, diabetisk retinopati, makula degenerering. Förhindrar åldersrelaterade förändringar som kan leda till permanent blindhet.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Underhålla funktionerna i Visual Analyzer
Spasm av boende
Inledande stadier av glaukom och katarakt
Angiopati i näthinnan
Förhindra retinalgenerering och avlägsnande
Optisk atrofi
retinopathy
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-11 (peptider av ögonvävnad)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad.

V-THYMUS PEPTIDE EXTRACT

är en naturlig peptid bioregulator och ger en direkt verkan på immunsystemets celler. Det utvecklades för att skydda och återställa funktionen och hälsan hos thymuskörteln, så att immunsystemet upprätthålls och regleringen av cellulär metabolism och är mycket effektiv vid behandling av tumörsjukdomar, primär och sekundär immunbrist, kronisk förgiftning. Det rekommenderas som en återhämtnings terapi efter förkylning, influensa, infektionssjukdomar, inflammationer och cancer.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
immunbrist
Återhämtning från cancer
Infektionssjukdomar
Kroniska förgiftningar
Återhämtning från stroke och hjärtattack
Anti-Aging Effect
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-6 (peptider av tymus)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.
 

V-BLOOD VESSEL PEPTIDE EXTRACT

Är en naturlig bioregulator innehållande aktivt peptidkomplex. Det är utvecklat för att återvinna blodkärlen och att behandla kärlsjukdomar samt att upprätthålla funktionsstatus för kärl hos äldre patienter och innehåller aminosyror som integreras i DNA-strukturen i blodkärlscellerna, vilket normaliserar metabolismen av cellerna i kärlväggarna.
ANVÄNDNING
Behandla åderförkalkning
Utrotar koronär artrosjukdom
Cure Hypertonic Disease, Endarteritis
Ta bort encefalopati, vegetativ-vaskulär dystoni
Minska konsekvenserna av akuta ischemiska attacker
 

OVARY PEPTIDE EXTRACT

äggstock extrakt

är en naturlig icke-hormonell bioregulator som används för att återställa och upprätthålla det kvinnliga reproduktionssystemet. Dess struktur består av komplexet av aminosyror som selektivt påverkar DNA-strukturen hos reproduktionsorganen, ersätter skadade eller åldrade molekyler och återställer proteinsyntesen, vilket ger optimal funktion av reproduktionssystemet och används för att behandla och förebygga infertilitet hos kvinnor, reglera de cykliska processerna, förhindra risken för cancer, ökar inte kroppsvikten och förhindrar endokrina och reproduktiva system från åldersrelaterade förändringar.
INDIKATION FÖR ANVÄNDNING
Äggstocksdysfunktion
Menstruella oegentligheter
endometrios
Menopausala störningar
Hormonrelaterade sjukdomar (endometrios, myom, dysfunktionell urinblödning, mastopati)
Minskad libido
BRUKSANVISNING
Aktiv substans: peptidkomplex A-15 (peptider från äggstockar)
Hjälpämnen: mikrokristallin cellulosa (E460), rödbetor socker, laktos, stärkelse, Tween-80
Rekommendationer för användning för vuxna: 1-2 kapslar 1-2 gånger om dagen med måltider. Varaktighet: 1 månad. Upprepa var 3-6 månader.
 

Välbalanserad metabolism – den bästa garantin för din hälsa!

Varje gång när vi kommer att prata om hälsa, vi talar om metabolism – en faktor som är avgörande för vår kropp.
Men inte alla vet vad det är och viktigast av allt – vad det gör för oss.
Metabolism är den process genom vilken vår organism omformar ämnen i livsmedel till energi eller byggmaterial för våra organ.
Proteiner spelar en av de viktigaste rollerna för att upprätthålla ämnesomsättningen i våra kroppar. Minskning av proteinsyntes med åldern leder till funktionsstörningar i utbytesprocesser.
Förekomsten av sjukdomar beror på organ som visar tecken på en störd metaboliska funktioner. Så, om det sker i benvävnaden – osteoporos kan ske om i bukspottkörteln – diabetes, i levern – pankreatit, etc.
Tillämpning av Bio Regulatorer stimulerar återställande av balansen inom organ och vävnader. Vid en viss sjukdom bör du ta Bio Regulatorer som extraherats från de organ / körtlar som är bristfällig i kroppen. Det är alltid bra att kombinera behandling med Bio Regulatorer komplexet för blodkärlen som förbättrar din blodcirkulationen.
Bio regulatorer, som Epitalon, Cortexin eller Thymalin arbete via pleiotropa mekanismer, som ger stöd till olika områden till cellulära och vävnadsrelaterade funktioner. Kulmen på dessa små stödjande mekanismer tros producera den påstådda anti-aging effekten av peptid bioregulatorer och i synnerhet, Epitalon. I denna artikel kommer några centrala mekanismer som bidrar till denna bevarande effekt markeras.

Fysiologi

Till att börja med, peptider är små kedjor av aminosyror (de grundenheter av organiskt material) förenade genom amidbindningar, och kan ses som «små proteiner». Proteiner är större makromolekyler som består av många fler aminosyror kopplas samman. Trots sin storlek spelar peptider många viktiga roller i den normala funktionen hos den mänskliga kroppen. Några exempel inkluderar insulin, som är ansvarig för att kontrollera nivåer av glukos i blodet, och substans P, en peptid spelar en viktig roll i uppfattningen av smärta.

Telomere Förängning

[fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_imageframe]
[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]
Epitalon och Endoluten är peptider som ursprungligen utvecklades baserat påverkan av epithalamin, ett hormon som produceras av tallkottkörteln. Detta hormon stimulerar produktionen av telomeras, en enzym som spelar en roll för att upprätthålla telomerlängd. Telomerer är icke-kodande terminala regionerna av DNA-strängar som bevarar integriteten hos strängen. Med varje översyn är telomererna förkortas tills DNA-strängen inte kan vidare replikeras . Denna process är mycket inblandad i åldrandet. Förlängning av telomere, teoretiskt förlänger livslängden på en kopia av DNA och gör det möjligt att replikera fler gånger än vanligt. Detta var teorin bakom utvecklingen av Epitalon®, en syntetisk version av epithalamin som också stimulerar produktionen av telomeras. I själva verket har denna teori bekräftats in vitro omänskliga cellkulturer .

Neutralisering av skadliga fria radikaler

 
[fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_imageframe]

Rollen av antioxidanter att mildra skador från fria radikaler.

Cytotoxicitet sekundärt till fria radikaler har varit inblandad i åldrandet. Administrering av epithalon har också visats att utöva en antioxidanteffekt. Närvaro av toxiska föreningar i kroppen kan leda till bildning av reaktiva syreradikaler (ROS) som kan skada DNA, vilket leder till celldöd & / eller mutationer som leder till bildandet av cancerceller. Upprätthålla integriteten av den genetiska information som finns lagrad i DNA är en av de mekanismer som peptid bioregulatorer arbetar för att förebygga cancer.

Dämpning av Inflammation

Inflammation är ett normalt immunsvar som kan bli oreglerad och förstärkas i ett brett spektrum av störningar från reumatoid artrit till ulcerös kolit och även har varit inblandad i psykiatriska sjukdomar. Den inflammatoriska processen är beroende av intercellulär kommunikation förmedlad av biomolekyler, såsom cytokiner, C-reaktivt protein och andra akutfasreaktanter. Epithalamin har observerats att spela en roll i regleringen av dessa molekyler och därmed dämpa den inflammatoriska responsen.

Endokrin reglering

 
[fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_imageframe]
[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”10″ bottom_margin=”10″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]
Hormoner är ansvariga för många viktiga signaler mellan celler som i större skala innefattar funktionerna för stora organ. Till exempel, är melatonin en hormon som reglerar dygnsrytmen, en inre biologisk klocka. Endogena melatonin produktionen har observerats minska med åldrande. En studie av Epitalon administration till äldre patienter 2007 funnit att föreningen hjälpte till att återställa tallkottkörteln funktion & ökad frisättning av melatonin, som påstods vara mekanismen bakom återställandet av sömn.

1,1. Livsförlängning  genom förlängning av telomerer och aktivering av telomeras.

Genuttryck är annorlunda hos unga, medelålders och gamla individer. Kroppens livscykel styrs av genuttryck. I barndomen diktera generna kroppen att växa, i medelåldern hålla kroppen stark och frisk, och när vi blir gamla  sluta släppa viktiga hormoner som saktar ner livsprocesser  och förstör kroppen.
pineal-gland-bild
Telomeras (alias telomer terminal transferas) är den enzym som är kapabel att förlänga telomerer i mänskliga kroppar samtidigt skydda DNA från skador orsakade av åldrande. När celler förökar sig ställer de in ett förutbestämt antal cykler som de kan utföra till följd av permanenta inskränkningar av telomerer. I Mr Khavinson studier, Epitalon behandlade celler gjorde totalt fyrtiofyra passager (tio extra divisioner jämfört med normala celler). Således stödjer studierna bevis för att Epitalon förlänger livet av celler. (Referens:. V. Khavinson et alla i Bulletin of Experimental Biology and Medicine juni 2003 PMID:. 12.937.682).
[fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/fusion_imageframe]
 

1,2 Epitalon och anti-aging egenskaper

Likt thymalin (visat sig stimulera återväxten av körteln tymus och att återuppliva immunfunktion), är epithalamin en sekvens av fyra aminosyror. Strukturen för Epitalon är: Ala-Glu-Asp-Gly. Epitalon minskar åldersrelaterade förändringar i immun och neuroendokrina system, minskar förekomsten av kroniska sjukdomar och infektioner. Liknande effekter har observerats hos patienter som behandlats med thymalin men med lägre utsträckning. (Referens:. V. Khavinson et alla i Bulletin of Experimental Biology and Medicine mars 2002 PMID:. 12.577.695).
Tolv månader av studier som utförts av professor Vladimir Khavinson hos patienter som visat snabbt åldrande visade normaliserande effekt på ämnesomsättningen och förbättring av allmänna hälsotillstånd. Efter tio dagars behandling har förhöjt kolesterol, urinsyra och alkalisk fosfatas nivåer normaliserats och varit stabila i flera månader.

1,3 Epitalon effekter på människor

Kliniska studier har visat en uppsjö av positiva effekter i medelålders och gamla patienter. Enligt de studier som genomförts av den ryska vetenskapsmannen och hans team, de största effekterna av Epitalon hos människor är:
Förlängningen av telomerer och därmed skyddet mot cancer och andra åldersrelaterade sjukdomar.
Reglering av nouroendocrinous systemet.
Normalisering av gonadotropiner (LH, FSH, PRL)
Förbättring av perifer hemodynamik
Normalisering av T-celler immunologi.
Reglering av kolesterol och urinsyranivåer
Tumör förebyggande (hämning av cancerceller på grund av skyddande effekt av förlängd telomerer)

1.4 Epitalon biverkningar

Undersökningar som genomförts av professor Vladimir Khavinson har inga rapporterat biverkningar förknippade med administrationen av Epitalon. Epitalon användare på olika Internetforum har inte heller rapporterat några biverkningar.

Referenser

V. Khavinson et alla. i Bulletin of Experimental Biology and Medicine. Juni 2003 PMID: 12.937.682
V. Khavinson et alla. i Bulletin of Experimental Biology and Medicine. Mars 2002 PMID: 12.577.695
Modulerande Aging och Livslängd (s 288-290.) Genom S.I. Rattan: https://goo.gl/oL00xP
NEL.EDU – neuroendokrinologi bokstäver: http://nel.edu/22_4/NEL220401A03_Khavinson_w.pdf
Khavinson.ru: http://www.khavinson.ru/peptide-regulation-of-ageing

Utdrag från en publicerad artikel i den franska vetenskapliga tidskriften “La Recherche” (The Research) i juni 2014

Att växa upp i en fattig och instabil miljö förändrar genomet.Vi vet att stress bidrar till att påskynda en naturlig process hos vuxna:
 

Telomere likna plastskyddet på ändarna av skosnöret som hindrar den från nötning.

[fusion_imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”none” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””
Det finns många teorier om åldrandet, varav en är en förkortning av telomere i vårt DNA. En telomer är som plastskydd på slutet av din skosnöre. Det skyddar DNA från unraveling under varje celldelning. Vardera celldelning resulterar i en något kortare telomerlängd och så småningom kan cellen inte dela sig längre . Detta kallas Hayflick Limit, efter att Dr Leonard Hayflick upptäckt att celler har ett begränsat antal gånger som de kan dela. Hos däggdjur är telomererna skyddade från att förkorta till uppkomsten av könsmognad. Efter det, börjar de att förkortas med varje celldelning, tillslut leder det till en oförmåga att dela sig mer, för att ersätta slitna, skadade eller sjuka celler. Det är ett enzym som kallas telomeras och som produceras i cellerna som stimulerar förlängningen av telomererna. Tallkottkörteln producerar ett hormon calledepithalamin som talar om för celler att producera telomeras vilket i sin tur leder till längre telomerer i vårt DNA. Funktionaliteten hos tallkottkörteln minskar med åldern och är delvis ansvarig för åldersrelaterade sjukdomar.
 

Från forskning till framtagning

Långtidsstudier utförda av forskargruppen vid institutet skapades en ny typ av beskyddare – peptid bio regulatorer. Användningen av peptid bio regulatorer möjliggör effektiv förebyggande av för tidigt åldrande och behandling av åldersrelaterade sjukdomar.
Forskare vid institutet är uppfinnarna av ett antal läkemedel och profylaktiska läkemedelssubstanser, som för närvarande är i serietillverkning:
6 geroprotektiv mediciner (Thymalin, Thymogen, Epithalamin, Prostatilen, Cortexin, Retinalamin);
30 typer av cellmetabolism bio regulatorer,
5 högeffektiva syntetiska peptider (Vilon, Epitalon, Cortagen, Livagen, Prostamax), som till stor del inte har någon motsvarighet i andra länder.
Det syntetiserades kemiskt till över 100 biologiskt aktiva peptider som visade förmågan att hålla tillbaka processen för åldrande.
Enligt begreppet peptid bio reglering, en teori om endogena peptid bio regulatorer medverkan i upprätthållandet av strukturell och funktionell homeostas av cellpopulationer, som innehåller och producerar dessa faktorer, formulerades. Dessa endogena peptider blev allmänt känd som “Cytomedins”.
Cytomedins kontroll genuttryck och proteinsyntes, vilket förhindrar åldersrelaterad ackumulering av kvantitativa strukturella och funktionella förändringar, som är de markörer för övergången av ett biologiskt system från normen till patologin. Oordnad peptid bio reglering minskar organismens motståndskraft mot externa och interna destabiliserande faktorer, som betjänar en orsak till för tidigt åldrande.
En lång tradition av peptid bioregulatorer inom hälso- och sjukvården har visat sin höga effektivitet i kampen mot olika sjukdomar och patologier, inklusive dem okänsliga för andra läkemedel.
Forskarna har utvecklat en ny teknik för att skapa biologiskt aktiva kosttillskott (para farmaceutiska), baserad på peptidkomplex som isolerats från djur organ och vävnader. En ny grupp av para farmaceutiska har fått ett namn “Cytomaxes”. Biologiskt aktiva kosttillskott tillverkas i form av tabletter och kapslar. Cytomaxes utövar en reglerande effekt på cellnivå och används för att förbättra organismen motstånd mot effekterna av skadliga miljö, klimat, yrkes och andra faktorer, liksom under rehabiliteringsperioden efter operationer, trauman, sjukdomar; i händelse av undernäring, höga fysiska belastningar; i syfte att upprätthålla funktionen hos de viktigaste organism systemen i gamla och mycket gamla personer för att minska risken för att sjukdomen uppträder.
 

[fusion_menu_anchor name=”eea”/]
[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”50″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

EEA Agreement

tullverket_logo_v5           e_tull_spot

[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”20″ bottom_margin=”20″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

Laboratorieanalys av Bio regulatorer på uppdrag av svenska tullen

Resultat:         Varken narkotika, dopingmedel, läkemedel eller hälsofarlig vara har påvisats (GCIMS

Information:    ​Produkter​na​ är en peptid komplex innehållande aminosyror

Yttrande:         Produkten bedöms vara ett kosttillskott​

 
[fusion_menu_anchor name=”dna”/]
[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”50″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

DNA TESTER

Molekyl genetiskt test som utförs i vår klinik gör det möjligt att avslöja predisposition till utvecklingen av vissa sjukdomar såsom ischemisk hjärtsjukdom, arteriell hypertension, trombos och trombofili, diabetes, Alzheimers sjukdom, cirros, kronisk bronkit, och ett antal onkologiska och andra sjukdomar .
Vetskapen om genetisk predisposition för utveckling av en speciell sjukdom gör det möjligt att förebygga på olika sätt.
Our products are divided into the following 4 brands:
DNAhealthControl (medical analyses), http://www.genosense.com/en/ Products
DNAnutriControl (lifestyle analyses), http://www.dnanutricontrol. com/en/other-products
DNAbabyControl (medical/lifestyle analyses), http://www.dnababycontrol.com/ en/Products
DNAbeautyControl (lifestyle analyses), http://www.dnabeautycontrol. com/en/Products
Our current product portfolio can be found in the appendix. Furthermore, the latest demo reports can be downloaded from our websites (refer to list of brands).

 

[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”200″ bottom_margin=”200″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/]

[fusion_menu_anchor name=”about”/]

Om oss

Välkommen till Peptide-Bioregulator.com

Welcome to Peptide-Bioregulator.com
Therapeutic peptides are a fast growing industry and many molecular therapies are being explored in the best companies and universities such as the Medical Institut in Saint Petersburg. This peptide mapping and synthesis research is providing interesting advances that allow biochemical focus on proteins, peptides and specific growth factors that are delivered to the target cell receptors . Through these signal transduction molecules can stimulate unwanted cell function. This biotechnology is already used in several countries as a protocol for the treatment of neurological and autoimmune disorders.
Our company consists of a team of enthusiastic and qualified employees, who always help our customers with professional advice.
We offer unique organic Bio Regualtors as well as Anti-Aging cosmetics with Amino Acid. If you have any questions, do not hesitate to contact us.

Peptide Bio Regulator Europe AB 

European Medical Center for Peptide Bio Regulation

Importgatan 2 
S-422 46 Göteborg / Hisings Backa

OFFICE: +46   760 655 769

[fusion_separator style_type=”none” top_margin=”200″ bottom_margin=”200″ sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]