[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_flip_boxes columns=”3″ class=”” id=””][fusion_flip_box title_front=”Our Company Presentation” title_back=”The Bio Regulator Company” text_front=”Click here to download” background_color_front=”” title_front_color=”” text_front_color=”” background_color_back=”” title_back_color=”” text_back_color=”” border_size=”1px” border_color=”” border_radius=”4px” icon=”fa-cloud-download” icon_color=”#000000″ circle=”yes” circle_color=”#ffffff” circle_border_color=”” icon_rotate=”” icon_spin=”no” image=”” image_width=”400″ image_height=”35″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””]the bio regulator company[/fusion_flip_box]
[fusion_flip_box title_front=”Our Youth Gems Presentation” title_back=”Youth Gems” text_front=”Click here to download” background_color_front=”” title_front_color=”” text_front_color=”” background_color_back=”” title_back_color=”” text_back_color=”” border_size=”1px” border_color=”” border_radius=”4px” icon=”fa-cloud-download” icon_color=”#000000″ circle=”yes” circle_color=”#ffffff” circle_border_color=”” icon_rotate=”” icon_spin=”no” image=”” image_width=”400″ image_height=”35″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_flip_box]
[fusion_flip_box title_front=”Our Bio Regulator Presentation” title_back=”Bio Regulator Leaflet” text_front=”Click here to download” background_color_front=”” title_front_color=”” text_front_color=”” background_color_back=”” title_back_color=”” text_back_color=”” border_size=”1px” border_color=”” border_radius=”4px” icon=”fa-cloud-download” icon_color=”#000000″ circle=”yes” circle_color=”#ffffff” circle_border_color=”” icon_rotate=”” icon_spin=”no” image=”” image_width=”400″ image_height=”35″ animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=””][/fusion_flip_box][/fusion_flip_boxes]
Aminosyror är biologiskt viktiga organiska föreningar sammansatta av amin (-NH2) och karboxylsyra (-COOH) funktionella grupper, tillsammans med en sidokedja som är specifik för varje aminosyra. De viktigaste delarna i en aminosyra är kol, väte, syre och kväve, även om andra element återfinns i sidokedjorna av vissa aminosyror.
Aminosyror kan delas in i tre kategorier: essentiella aminosyror, icke-essentiella aminosyror, och villkorliga aminosyror. Essentiella aminosyror kan inte produceras av kroppen och måste tillföras genom livsmedel. Icke-essentiella aminosyror produceras av kroppen från essentiella aminosyror eller i den normala nedbrytningen av proteiner. Villkorliga aminosyror är vanligtvis inte nödvändiga, utom vid sjukdom, stress, eller för någon med en livslång sjukdom.

BIO REGULATORER

Åldrande och proteinsyntes

Åldrande är en viktig faktor för sjukdom och död, men vad som är orsaken till åldrande? Trots många teorier det är fortfarande okänt. Vad vi vet är att när vi åldras producerar färre proteiner som har ett stort antal viktiga funktioner i vår kropp. Till exempel:
Proteiner är avgörande för celldelning, vilket är nödvändigt för tillväxt, reproduktion och läkning.
Många proteiner reglera kemiska reaktioner för att det skall fungera. Exempel: enzymer, hormoner, blodlevrings ämnen, även receptorer i ögonen.
Protein är nödvändigt för immunsystemet att försvara sig mot främmande inkräktare såsom bakterier och virus.
Proteiner hjälper till att transportera andra näringsämnen runt kroppen genom att binda till dem och sedan släppa dem när och där de behövs.
Protein hjälper till att reglera och upprätthålla en god vätskebalans. Detta bidrar till att upprätthålla god blodtryck och även smörja ögonen.
Vissa proteiner tjänar en viktig strukturell roll i vävnader, såsom muskler och hud och även ge matrisen för ben och tänder.
I grund och botten, våra kroppar gör tusentals specifika proteiner som har viktiga roller i det dagliga funktionen, i själva verket består den mänskliga kroppen av omkring 45% protein på torrsubstansbasis.
Åldrande är förknippad med en minskning av syntesen av protein, är det logiskt att anta att om syntesen är återställd kan åldrandet bromsas. Som det visar sig är detta antagande är korrekt. Forskare V. Khavinson och V. Morozov har hittat ett sätt att reparerar proteinproduktion och har uppnått otroliga resultat. Med hjälp av följande metod kan livslängden öka med 20-40%.

Triggmolekyler

Den information om olika proteiner lagras i DNA. För att kunna inleda proteinsyntesen ett DNA-fragment, en gen, måste de aktiveras genom att utlösa molekyler, peptider. Peptider är relativt korta kedjor av aminosyror och de är en väsentlig del av den cellsjälvreglerande mekanismen:
Celler försämras ständigt med åldern genom att proteiner bryta ner dem till aminosyror och peptider. Några av dessa peptider passar in i specifika delar i cell-DNA. Som ett resultat, återupptar peptiden syntesen av proteinet från vilken den ursprungligen byggdes. När protein åldrar, återgår den till samma peptid. Allt detta utgör en process som är avgörande för cellens liv.
 
biosynthesis_small_315b5799-fcdd-4d43-aa4f-88e5967225b8_grande
Men på grund av utökad exponering för miljörisker och stress blir denna cellsjälvreglerande mekanism bristfällig. Peptid brist leder till cell fel och slutligen till sjukdomar och för tidigt åldrande. Lyckligtvis kan vi återställa peptidproteincykel med peptid tillskott.
Faktum är att peptider är den evolutionärt äldsta cellsjälvreglerande mekanism och som struktur är ganska enkel och att de inte har genomgått någon konstruktionsändringar över tiden. Det betyder att peptider på djur och människa är identiska. Förutom det har också visat att peptid intag endast kan normalisera proteinsyntesen och kan inte överstimulera den, en cell kan inte ta flera peptider än den behöver.

Bio Regulator kosttillskott

Under många år var peptidberedningar endast tillgängliga som läkemedel i form av injektioner. Nu har vi skapat kosttillskott som också kan minska peptidbrist och återställa peptid-protein cykeln i celler. De kan delas in i naturliga och syntetiska Bio Regulatorer.

Naturliga Bio Regulatorer

Naturliga peptider är en grupp av peptider som är mindre än 50 aminosyror och med en molekylvikt på mindre än 5 kDa, fri från främmande DNA eller proteinsubstans, som utvinns ur organ och vävnader från unga kalvar med en patenterad metod för noggrann filtrering. 5 kDa är mycket liten. Molekylmassan av DNA-fragment och protein infektiösa partiklar, de prioner, är flera gånger större än så. Därför dessa Bio Regulator tillskott är extremt rena produkter. De har inte några immunogena eller mutagena egenskaper.
Inne i mag-tarmkanalen där naturliga peptiderna bryts ned till aminosyror och di-, tri- och tetra-peptider som matchar DNA på ett kompletterande sätt och aktivera proteinsyntesen i respektive organsystem. Processen är mild och gradvis. Peptidens effekt fortsätter att växa även efter avslutad tillskott kur och varar upp till 4-6 månader tills peptidprotein cykeln försämras igen.

Syntetiska Bio Regulatorer

Analysen av naturliga peptider användes för att detektera de mest aktiva peptiden från en grupp, som senare replikerades i ett labb. Syntetiska peptider innehåller endast en peptidmolekyl medan naturlig innefattar en grupp av molekyler. Syntetiska peptider har en omedelbar effekt jämfört med naturliga peptider och har en snabbare men mer kortvarig effekt (1,5-2 månader). Sådana Bio regulatorer används vanligtvis för att starta den inledande peptidbrist behandling. Det är dock rekommenderas att byta till naturliga peptider som en uppföljning kur.
Båda typerna av peptider är effektiva, säkra att använda, har inga biverkningar och är kompatibla sinsemellan och med andra produkter. När det gäller valet mellan naturliga och syntetiska peptider, det beror på en viss situation. Men i de flesta fall så används syntetiska peptider före användningen av naturliga peptider.

När och hur man tar Bio Regulatorer?

Det rekommenderas att börja ta peptid tillskott vid 35 års ålder som en förebyggande åtgärd mot för tidigt åldrande. I detta skede två till tre 10-dagarskurer av basprodukter per år är tillräckliga för att upprätthålla kroppens välbefinnande. Dessa basprodukter är Vladonix, Cerluten, Ventfort, Sigumir, Svetinorm och om en person arbetar nattskift eller ofta tar interkontinentala flyg, Endoluten. De reglerar funktionen hos de system som åldras snabbare. Vid behov kan andra peptider tillsättas som en annan tio-dagars kur, baserat på individuella behov.
Från och med 40-45 år blir två kurer per år nödvändiga, med 2 kapslar dagligen under 30 dagar per kur. Hälsan under de närmaste årtionden som följer kommer påverkas av graden av återhämtning som uppnås under denna period. Det är viktigt att börja i tid med halvårs intag av omfattande anti-age kurer som inefattar Endoluten, Vladonix, Cerluten, Ventfort, Sigumir, Svetinorm, Chelohart och för män Libidon, Testoluten, för kvinnor Zhenoluten och Thyreogen. Ytterligare produkter väljs utifrån individuella behov och förutsättningar. Generellt gäller att ju äldre vi blir, desto fler organ kräver ytterligare stöd.
Från och med 50-55 år, är det i allmänhet lämpligt att öka antalet kurer från två till tre per år. Om du behöver ta mer än 5-peptidprodukter rekommenderas att dela upp kurerna över flera månader så att du tar 5 produkter eller färre per månad. Observera för bättre absorption peptider tas 30 minuter före måltid.

Slutsats

Det finns fortfarande inget sätt att stoppa åldrandet, men tack vare forskarnas intensivt arbete under de senaste 40 åren, har vi äntligen kosttillskott som väsentligt kan bromsa åldrandet genom att minska peptidbrist och återställa cellpeptidprotein cykler i kroppen. Det finns 21 naturliga Bio Regulator produkter och 6 syntetiska de som täcker nästan varje organsystem och organ. Således, om du vill må mentalt och fysiskt friskare har du nu en verklig lösning.

Exempel på bioregulatorer:

Matsmältningssystemet: Svetinorm, Suprefort, Stamakort eller Ovagen, Vesugen, Crystagen
Kärlsystemet: Ventfort, Svetinorm, Vladonix eller Vesugen, Crystagen
Kardiovaskulära systemet: Chelokhart, Ventfort, Svetinorm
Centrala nervsystemet: Cerluten, Ventfort, Svetinorm eller Pinealon, Vesugen, Ovagen
Immunsystemet: Vladonix, Endoluten, Ventfort eller Crystagen, Vesugen, Ovagen
Ben och leder: Sigumir, Ventfort, Vladonix eller Cartalax, Vesugen, Crystagen
Kolhydratmetabolism: Suprefort, Endoluten, Ventfort
Andningsorganen: Chonluten, Crystagen, Vesugen
Lipoprotein metabolism: Svetinorm, Suprefort, Ventfort
Sköldkörteln: Thyreogen, Ventfort
Ögon: Visoluten, Cerluten, Ventfort
Njurar: Pielotax, Ventfort
Efter strålning och kemoterapi, psyko emotionell stress och liknande negativa faktorer:
Vladonix, Svetinorm, Endoluten eller Vesugen, Ovagen, Chonluten[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]