Vad är aminosyror?
Aminosyror är biologiskt viktiga organiska föreningar innehållande amin (-NH2) och karboxylsyra (-COOH) funktionella grupper. Aminosyror utgör den näst största komponenten (vatten är den största) av mänskliga muskler, celler och andra vävnader. [5] Utanför proteiner spelar aminosyror kritiska roller i processer som neurotransmittertransport och biosyntes.
Vad är bioregulatorer?
Det är viktigt att inte bara leva länge, utan att leva ett kvalitativt, intressant och produktivt liv, att vara uppe i djup ålder fysiskt och intellektuellt aktivt, inte vara en börda för andra. Du måste balansera din dietordning av kropp och själ och resten hjälper dig att göra komplexen Bioregulatorer. Den högsta effektiviteten observeras vid deras komplexa användning. Det tillhör en klass Para farmaceutik – livsmedel som har läkande egenskaper. Eftersom det inte är läkemedel, bidrar Bioregulators till att optimera funktionerna hos cellpopulationer som de har en relation med, och därmed normaliseringen av deras funktion.

Dess sammansättning Bioregulatorer av naturligt ursprung är komplex som innehåller proteiner, nukleinsyror, spårämnen, mineraler (koppar, zink, magnesium, mangan, järn, fosfor, kalium, kalcium, natrium och andra.) Och vitaminer (tiamin, riboflavin, niacin, retinol, a-tokoferol och andra.) visas i assimilerbar form vilket leder till deras höga näringsmässiga och fysiologiska värde.
Vad är kosttillskott?
Syftet med dessa produkter är att komplettera en normal diet med näringsämnen eller andra ämnen med närings- eller fysiologisk funktion. Kosttillskott kan till exempel bestå av vitaminer eller mineraler, olika typer av örter eller vegetabiliska extrakt, aminosyror, fettsyror eller fibrer i form av tabletter, piller, kapslar eller vätskor i uppmätta doser.
Kosttillskott följer samma regler som livsmedel. Det är alltid tillverkarens eller importörens och säljaren av livsmedelsansvar att produkterna är säkra för konsumenten. Se artiklarna 14 och 17 i förordning (EG) nr 178/2002 om allmänna principer och krav i livsmedelslagstiftningen. Utöver den allmänna livsmedelslagstiftningen måste kosttillskott uppfylla reglerna i direktiv 2002/46 / EG. Direktivet införs i svensk lagstiftning utan nationella ändringar.
Det finns inget registrerings- eller anmälningsförfarande för kosttillskott hos Livsmedelsverket. Alla producenter eller importörer och säljare av livsmedelsprodukter, inklusive kosttillskott, måste dock registreras hos eller godkännas av den kommun där företaget är beläget.
Tillskott som allmänt förstås inkluderar vitaminer, mineraler, fiber, fettsyror eller aminosyror, bland andra ämnen.
Varför ska jag använda bioregulatorer?
STÄRK IMMUNITET – PÅLITLIGT SKYDD AV DIN HÄLSA!
– Får du ofta förkylning?
– Är du ständigt stressad?
– Bor du i en stor stad ?
– Röker du ?
Om du svarade “ja” på minst två av frågorna – är din immunitet i fara!
Dis-immunitet minskar organismens tolerans mot skadliga faktorer i den yttre och den inre miljön, vilket är ett av orsakerna till utvecklingen av sjukdomar och snabbare åldrande.
Användningen av bioregulatorer förbättrar immunsystemets arbete och främjar återställningen av reservfunktionerna hos organismen på grund av deras höga immunmodulatoraktivitet.
VÄL BALANSERAD METABOLISM – DIN HÄLSA GARANTI!
Varje gång vi pratar om hälsa talar vi om ämnesomsättning – en faktor som är avgörande för vår kropp.
Men inte alla vet vad det är och viktigast av allt – vad det gör för oss.
Metabolism är den process genom vilken vår organisme omvandlar ämnen i livsmedel till energi eller byggmaterial för våra organ.
Proteiner spelar en av de viktigaste rollerna för att upprätthålla ämnesomsättningen i våra kroppar. Minskning av proteinsyntes med åldern leder till funktionsfel i utbytesprocesserna.
Förekomst av sjukdomar beror på vilket organ som visar tecken på en störd metabolismfunktion. Så om det förekommer i benvävnaden – kan osteoporos äga rum, om i bukspottkörteln – diabetes, i levern – pankreatit, etc.
Användning av bioregulatorer stimulerar återställning av obalansen i organ och vävnader.
Hur länge ska en behandlingsperiod pågå?
Längden på en kurs beror på dina behov.
Om du är ung och inte har några hälsoproblem kan du ta två kapslar dagligen i 10 dagar för att förebygga sjukdomar.
För att förhindra för tidigt åldrande av ett organ efter 35 år bör du göra en månadskurs (60 mössor) två gånger om året.
Vid sjukdom eller patologi oavsett ålder måste varaktigheten vara mer än en månad. Det kan behöva förlänga en kurs i tre månader.
Det rekommenderas att upprepa dessa kurser 2-3 gånger per år.
Vid en allvarlig och långvarig sjukdom är det lämpligt att öka dosen 2-5 gånger.
Vad är det bästa sättet att administrera Bioregulators?
Det bästa sättet är att ta dem två gånger om dagen på en tom mage.